04 Mac 2013

pray 4 sabah

assalamualaikum...

Felda Sahabat,,Lahad Datu...tempat jatuh lagi dikenang...ini kan pula tempat kenangan..sedihnye bile dapat tahu negeri tempat cik hani membesar diceroboh...mcm xpercaye je kan...bayangkan kalau cik hani masih tinggal di sane...ape perasaannye...mesti hidup dalam ketakutan...cik hani berhubung dgn kawan cik hani yg tinggal disane melalui whatsApp...nak keluar rumah xbrani...bekalan makanan pule dinaikkan harge...tpi xbnyak yg diorang minta...hanye doa yg di pohon..
  
Ya Allah ,, Engkau berikanlah kekuatan dan perlindungan kepada saudara-saudara dan pejuang negara di Sabah dari bencana dan malapetaka....teguhkanlah hati mereka dan jauhkanlah daripada tipu daya serta kejahatan golongan yang ingin merosakkan keamanan negara kami...
Amiin..

salam takziah cik hani titipkan khas buat keluarge Allahyarham perwira2 negara,,semoge rohnya ditempatkan dalam kalangan para syuhada`..

p/s : cik hani doakan smoge sahabat2 cik hani, para pendidik di SK Fajar Harapan LD,,SMK Desa Kencana LD,,serta semua penduduk di sabah sentiase berada dibawah lindunganNya..
#pray4sabah...

Tiada ulasan: