26 April 2011

genap setahun

alhamdulillah,,hari nie genap setahun aku bekerja sebagai lab assistant dekat kolej matrikulasi selangor..
nie la tempat aku keje..
makmal sains
1st lapor diri pade 26/04/2010 dan ri nie da 26/04/2011..da genap setahun..
xgitu kawan2..
bile la nak comfirm keje nih kan..hehe
semua syarat2 untuk comfirm kje aku da g..cume xtau result je lgi..mdah2an smue lulus..amin
tahniah gak la kat kwn2 yg same2 lapor diri dlu..=)
bnyak perkara bru yg aku belajar..dan bnyak jgak pngalaman yg aku dapat..
yg pling aku xleh lupe mase diorg sambut besday aku ng mase student2 kolej buat xperimen bedah2 tikus..trase diri nie kejam stelah membedah bnyak ekor tikus..im sorry tikus..aku xsengaje..haha
tahun nie ntah bedah ape plak..jgn la katak..aku xrela..arghhhh=( (jerit sekuat2 ati)
mcm2 emosi yg kuar sepanjg keje kat cnie..gembire,,suke,,sedih,,sakit ati dan mcm2 g la.. 
thanks kat kengkawan yg sudi kongsi suke duke ng aku..sayang korang..papepon kite tempuh same2 ye..

5 ulasan:

leeya berkata...

sayang ak x?hahhahha

My sWeeT LoLypOp berkata...

ko kwn aku ke x???kalu kwn aku,,aku syg la..haha

NOR ADZLINA AZLIA BT ADNAN berkata...

honey2, t da nek gaji blanje owg ngan dear owg aw... mr taufiq xyah... muahahaha...

My sWeeT LoLypOp berkata...

xmo la blnje..liya bnyak mkn..hahaha
nt ble2 sng kite jumpe taw..

NOR ADZLINA AZLIA BT ADNAN berkata...

hahaha... elok la... xbazir... kui3... okehy honey... t kite soh uncle ucin blanje k.... muahaha... jd pisau cukur jap... hahaha..