24 Oktober 2012

akhirnye!!! huh

assalamualaikum..

bru je aku update petang tdi.....


dan yg pling last skali saye nak ucapkan terime kasih bnyk2 kepada rkan2 kerana tak menjadikan saye mangse tepong + telur...nyaris2 nak kne telur mlm tdi...tpi selepas saye merayu dan buat muke sedih+cute saye dilepaskan...ahahaha..
dlm mse terdekat ni,,sye akan cube untuk sentiase dlm keadaan berhati2 utk keluar ke mane2 sahaje...

xsmpai 24jam aku da kene..adoyai..aku da ckup berhati2 tpi apekan daye terpakse menyerah jgak...kalau tak mesti diorang postpone jgak minggu dpn..

huduh sungguh muke aku... (muke xpuas hati)
tapi xpe...hari ni hari aku,,esok2 sape yg tahu..kan??kan??kan??

4 ulasan:

Anis berkata...

Lorrr kena jugak.....
xpe.... pengalaman....

Siti Saleha berkata...

Hahaha suka dengar cerita bebudak taska... "Tepung pung ling euuu bangggg!!!" Hahaha

Cik Hani (CH) berkata...

bdk taska pon sronok jgak aku kne tpung.haha

Noraz Ikha berkata...

hahahaha...... apa nak buat nasib badaann